Logo WCH_ster

Views: 1919

services

Camerabewaking

Winkelcentrum Hoogvliet heeft een uiterst geavanceerd en uitgebreid camerasysteem.

Beveiliging

Winkelcentrum Hoogvliet maakt gebruik van een professioneel beveiligingsbureau dat nauw samenwerkt met de politie, toezicht & handhaving, gemeente Rotterdam en andere partners.

Rolstoeltoegankelijk

Het winkelcentrum is rolstoeltoegankelijk.

Plattegronden

Bij de ingangen van het winkelcentrum staan zuilen met plattegronden waarop de winkels op winkelcentrum Hoogvliet staan aangegeven.

Toiletten

Bezoekers van winkelcentrum Hoogvliet mogen gebruik maken van het toilet bij Goed Gekleed, Middenbaan Noord 43. Vanaf oktober 2024 is er een gratis openbaar toilet in de Wijkhub Hoogvliet, Binnenban 182.

Calamiteiten

Bel in geval van nood altijd 112

AED

Winkelcentrum Hoogvliet heeft op 6 locaties een AED hangen.

Centrale hal ingang Binnenban.
Kinheim 305,
3191 EG Hoogvliet Rotterdam

Binnenban 265,
3191 CG Hoogvliet Rotterdam

Middenbaan Noord 202,
3191 EL Hoogvliet Rotterdam

Middenbaan Noord 40a,
3191 CH Hoogvliet Rotterdam

Rijkeeplein 3 (Begane grond),
3191 CB Hoogvliet Rotterdam

Cloese 200 (1e verdieping),
3191 VA Hoogvliet Rotterdam

De ondernemersvereniging WCH

Winkelcentrum Hoogvliet heeft een ondernemersverenging met een dagelijks bestuur. De vereniging organiseert evenementen en zorgt voor de sfeervolle uitstraling van het winkelcentrum. Winkelcentrum Hoogvliet is openbaar winkelgebied en het bestuur heeft goede contacten met gemeente Rotterdam en de verhuurders van de winkelpanden. Het bestuur is bereikbaar via secretariaat@winkelcentrum-hoogvliet.nl

3e Gouden Ster Certificering Veilig Ondernemen.

Op maandag 9 oktober 2023 ontving de voorzitter van de winkeliersvereniging uit handen van Burgemeester Aboutaleb de Ondernemerspluim 2023. Deze oorkonde wordt gegeven aan personen of organisaties die zich inzetten voor de veiligheid. Winkelcentrum Hoogvliet is al ruim 15 jaar aaneengesloten gecertificeerd voor het Keurmerk Veilig Ondernemen en in 2023 bekroond met een 3e Gouden Ster. De 3 sterren zijn terug te vinden in het logo en in de vlaggen rondom het winkelcentrum.