logo_hoogvliet_01

Hits: 3850

Activiteiten

Winkelcentrum Hoogvliet organiseert het hele jaar thema evenementen.

 

 

Volg ons op Facebook en Instagram voor het laatste nieuws en leuke online acties.

Koopzondagen en extra koopmomenten

2023

Elke laatste zondag van de maand van 12:00 uur tot 17:00 uur
Extra koopzondagen op zondag 10 december, zondag 17 december en zondag 24 december van 12:00 tot 17:00 uur
De openingstijden van de winkels kunnen afwijken. Kijk op de website van jouw favoriete winkel voor de actuele openingstijden.

JAAROVERZICHT

Halloween - Zaterdag 28 oktober 2023

We gaan weer griezelen in winkelcentrum Hoogvliet. 2 ballongriezels toveren de engste balloncreaties tevoorschijn en als je lief bent, krijg je van de Suikerspinheks een spinnenweb suikerspin. Heks Flater is weer van de partij samen met Fenrich de Pratende Kater. Zou het haar dit jaar wel lukken om weg te vliegen op haar bezem? Ze is helemaal niet jaloers op de vliegende heks die door het winkelcentrum vliegt hoor en ze wil haar ook helemaal niet beheksen. Wie van de 2 zal er winnen? Kassie Wijle is ook weer van de partij met zijn tweede of is het al vierde hands doodskist. Durf jij een snoepje te pakken? Verder kan je ook nog een te gekke magische toverbol knutselen, zodat je zelf thuis kan oefenen en misschien wel in de toekomst kan kijken. Zal je net zo goed worden als Fortuneteller the Great Zoltar? De Grote Zoltar voorspelt jouw toekomst. Ziet deze er rooskleurig uit of hanger er donkere wolken boven je hoofd? Een ouderwetse kermiskast roept veel vragen en nieuwsgierigheid op… gooi de gouden munt in de muntproever en het gordijntje gaat open….de Grote Zoltar verschijnt! Een hilarische act gebaseerd op de bekende Fortune teller machines zoals deze in pretparken en speelhallen te vinden zijn. Deze act zal worden gespeeld door 2 acteurs. De imposante kermiskast is 2,30 hoog en bevat geluid, licht en watereffecten. Om te voorkomen dat kinderen 100 suikerspinnen eten en een ander niks krijgt, maken we weer een loopkaart die ze af kunnen laten tekenen. Bij Heks Flater, onder de Groene Zoden en de grote Zoltar krijgen de kinderen ook een griezelig (voorverpakt) snoepje.

De magische brievenbus van Sinterklaas - Zaterdag 2 december 2023

De Magische Brievenbus van Sinterklaas is een concept speciaal gemaakt voor winkelcentra. Gedurende een periode van 3 weken trek je klanten naar je centrum door deze magische ‘pratende’ brievenbus en de actie die daar aan gekoppeld is. In de brievenbus doen de kinderen hun kleurplaat voor de Sint. De brievenbus wordt geplaatst inclusief een roll-up-banner met de afbeelding van oud-Hollandse huisjes, kleurrijke cadeautjes, een hekwerkje en kunstgras, waardoor er een leuke, aantrekkelijke setting ontstaat.

Kerst - Zaterdag 16 december 2023

It’s the most wonderful time of the year! Kom gezellig de kerstinkopen doen in Winkelcentrum Hoogvliet. Mr. & Mrs. Santa lopen door het winkelcentrum en wensen iedereen hele fijne Kerstdagen en delen iets lekkers uit. Ook kunnen de kinderen kunnen een ritje maken in het kersttreintje en genieten van een echte Kerstparade

Activiteiten

Winkelcentrum Hoogvliet organiseert het hele jaar thema evenementen. Bekijk hier het jaaroverzicht. Volg ons op Facebook en Instagram voor het laatste nieuws en leuke online acties.