Laden Evenementen
Zoek Evenementen

Evenementen weergave navigatie

Aankomende Evenementen

Evenementen Lijst navigatie

mei 2019

Moederdag

mei 11 @ 12:00 - 17:00

Koekjes bakken voor mama. Op het winkelcentrum staat de streekbakker met een mobiele houtoven. Hij laat dan zien hoe het ambachtelijke brood gebakken wordt. De streekbakker gaat samen met de kinderen kleine broodjes bakken die ze natuurlijk mogen meenemen. Daarnaast verteld hij over granen, deeg maken & brood bakken in de hout gestookte oven. Ook "DJ on the move" zal aanwezig zijn en hij gaat lekkere Bon-Bons uitdelen.

Meer weten »

Halve van Hoogvliet

mei 25 @ 11:00 - 16:00

De Halve van Hoogvliet is weer op zaterdag. Dit jaar nóg gezelliger, met een gecertificeerd parcours, super team van pacers en natuurlijk de goede verzorging, unieke parcoursen en alles dat je al gewend bent van de vorige edities. Wij doen er alles aan om jou een geweldige Halve van Hoogvliet te laten beleven!

Meer weten »
juni 2019

Vaderdag/veiligheidsdag

juni 15 @ 12:00 - 17:00

Wat weet papa over veiligheid? Samen met de verschillende hulpdiensten maken we een onvergetelijke en informatieve dag voor de vaders en hun kinderen.

Meer weten »
juli 2019

Shop till you drop

juli 6 - augustus 30

Gedurende de actieperiode ontvangt jij als consument bij elke kassatransactie (vanaf een besteed bedrag van 10 euro) een kanskaart waarmee je prachtige prijzen kunt winnen. Hoe meer aankopen je doet in de winkels, des te meer kanskaarten je vergaart en hoe groter de kans wordt op een prijs. Iedere week wordt er een winnaar getrokken uit de ingeleverde kanskaartjes. Deze winnaar ontvangt cadeaubon voor een uitje voor het hele gezin, dit kunnen bijvoorbeeld kaartjes voor de Efteling zijn. In de…

Meer weten »

Dias Latinos

juli 6 @ 12:00 - 16:00

Vier de zomer op het winkelcentrum! Vandaag is het feest op Winkelcentrum Hoogvliet en dat mag iedereen mee beleven. Tijdens deze dag staat alles in het teken van Zuid-Amerika, sfeervol, kleurrijk maar vooral feestelijk en met een gevarieerd aanbod voor jong en oud! Zo zal er een klimpalmboom, speelkussen, een Brassband, Mariachi band, een magic cocktailbar, een goochelende IJscoman en Mr. Magic Balloons zijn.

Meer weten »
oktober 2019

Halloween

oktober 26 @ 12:00 - 16:00

Dr. Wilsons Rariteiten Cabinet en een Waarzegster zijn op het Winkelcentrum. In deze hilarische medicineshow geniet u van verbazingwekkende goocheltrucs en onbegrijpelijke demonstraties van Dr. Wilson’s gezondheidsproducten. Oohs en aahs klinken als u kennis maakt met het Cabinet of wonders …een rariteitenkabinet met bijzonder zeldzame items verzameld door Dr. Wilson op zijn verre wereldreizen! Ballonnen tovenaar en Schmink heks. Ook een Ballonnen tovenaar en Schmink heks, twee griezelige figuren, zijn aanwezig op Winkelcentrum Hoogvliet. Laat je schminken in Halloween thema…

Meer weten »
november 2019

Sinterklaasfeest

november 30 @ 12:00 - 16:00

Vandaag staat op het Winkelcentrum streekbakker piet met een mobiele houtoven. Hij laat dan zien hoe pepernoten en speculaas gebakken worden. De streekbakker piet gaat samen met de kinderen het lekkernij bakken die ze natuurlijk mogen meenemen. Vandaag is er ook een Pietenband aanwezig.

Meer weten »
december 2019

Kerst

december 21 @ 12:00 - 16:00

De Kerst Flageolettes zijn op het winkelcentrum! Met hun kerstprogramma vol zalige, ontroerende kerstnummers uit Amerika maar ook van eigen bodem zullen ze een ieder doen laten smelten. Ook is er een Mini Express-trein aanwezig! Met de Mini Express in kerststijl kunnen kinderen zich over het centrum laten rijden. De trein bestaat uit een elektrische locomotief en 4 wagons, met een capaciteit tot 24 kinderen! Boodschappen doen op Winkelcentrum Hoogvliet wordt wel heel erg gezellig! Vandaag is er een Kerstman…

Meer weten »
+ Exporteer Evenementen