Het Bestuur van Vereniging Winkelcentrum Hoogvliet bestaat uit: 


 
Ed van de PeppelVoorzitter (extern)

Sinds 14 maart dit jaar de Voorzitter, gewerkt bij reclamebureaus en Grafische ondernemingen, creativiteit heb ik later op een andere, commerciële wijze vormgegeven. Op een andere, creatieve manier tegen problemen aankijken en mee werken aan oplossingen, samen met belanghebbenden én gestructureerd te werken blijkt een niet alledaagse combinatie te zijn. Politiek actief geweest voor het CDA.

Chris van der HeijdePenningmeester 

sinds 1-1-2012 ben ik franchisenemer van “De Hypotheekshop Hoogvliet”. Al zeer geruime tijd werkzaam in de financiële dienstverlening voornamelijk schadeverzekeringen, kredieten, hypotheken en pensioenoplossingen. Daardoor voldoende financieel inzicht voor de functie van penningmeester. Ik zet me graag in dat de vereniging van WCH financieel goed blijft gaan. Tevens gezamenlijke inzet om er voor te zorgen dat de klanten ons blijvend weten te vinden.

Wim den Haring-Algemeen Bestuurslid (veiligheid)

Sinds 1995 ben ik als ondernemer werkzaam in de detailhandel. Als Adviesburo Natal heb ik de afgelopen 20 jaar veel winkelgebieden ondersteund als winkelstraatmanager. De laatste 10 jaar heb ik vooral de winkelgebieden in Hoogvliet ondersteund bij de projecten voor Keurmerk Veilig Ondernemen. Per 1 november 2017 ben ik aangetreden als bestuurslid met in mijn portefeuille het veilig ondernemen. Ik hoop met mijn kennis en ervaring een positieve bijdrage te leveren binnen het bestuur.

 
Monique SlagboomAlgemeen bestuurslid 

Samen met mijn man Eddie Slagboom zijn wij al 20 jaar de eigenaars van Eddie’s taartenservice. Het vak ondernemen is mij op het lijf geschreven kan ik zeggen, creatief en maatschappelijk met mensen omgaan is mij lief. Alweer 8 jaar in het pand van Ahxl onze 2de winkel en sinds nov.2016 ook een tijdelijk terras met heerlijke koffie lekker laagdrempelig een broodje of tosti eten is noproblem! Kom gerust eens langs voor nieuwe ideeën of suggesties.
 
Wilt u contact met het bestuur? Mail naar secretariaat@winkelcentrum-hoogvliet.nl.