Kersttijd is weer aangebroken. Een maand vol lekkernijen! Waaronder? De kersstol

Home / Eddie's Taartenservice / Kersttijd is weer aangebroken. Een maand vol lekkernijen! Waaronder? De kersstol
Kersttijd is weer aangebroken. Een maand vol lekkernijen! Waaronder? De kersstol

Kersttijd is weer aangebroken. Een maand vol lekkernijen! Waaronder? De kersstol! Wil je het brood eindelijk gaan aansnijden? Snijd dan eerst een sneetje uit het midden. Zo kun je naderhand de twee helften weer tegen elkaar aanleggen om uitdrogen te voorkomen. Met een beetje geluk zit hier meteen…

More

Image may contain: plant and outdoor

Bekijk op Facebook

Door op ACCPETEREN te drukken , gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten