WORKSHOP KERST 2020

Home / bloemsierkunst Dorpmans / WORKSHOP KERST 2020
WORKSHOP KERST 2020

WORKSHOP KERST 2020
Locatie bonte koe en thuis met instructie video

Maandag 7 december
Vrijdag 11 december
Maandag 14 december.

Prijs 35 euro .
In verschillende kleuren te maken.(uitzondering stuk boomschors)
Gaat wel anders dan andere jaren zodat we het coronaproof kunnen houden….

More

Image may contain: plant and flower, text that says 'bloemsierkunst Dorpmans'Image may contain: plant and outdoor, text that says 'Bloemsierkunst erkunst Dorpmans'Image may contain: plant, tree and outdoor, text that says 'Bloemsierkunst Dorpmans'Image may contain: plant, text that says 'Bloemsierkunst Dorpmans'

Bekijk op Facebook

Door op ACCPETEREN te drukken , gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten