*NEW IN* De GST-B300 met Tough Solar en Bluetooth® is de eerste G-STEEL ooit met

Home / Goudsmid Bastein / *NEW IN* De GST-B300 met Tough Solar en Bluetooth® is de eerste G-STEEL ooit met
*NEW IN* De GST-B300 met Tough Solar en Bluetooth® is de eerste G-STEEL ooit met

*NEW IN* De GST-B300 met Tough Solar en Bluetooth® is de eerste G-STEEL ooit met een front LED-lichtknop en de tool waarop je altijd hebt gewacht. Andere noemenswaardige features zijn de wereldtijd, Carbon Core Guard behuizing en uiterst duurzame carbon versterkt kunststof, die niet alleen is…

More

No photo description available.

Bekijk op Facebook

Door op ACCPETEREN te drukken , gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten