Wil je langer genieten van je lievelingsoverhemden? Draag een shirt onder je ove

Home / Afval Loont / Wil je langer genieten van je lievelingsoverhemden? Draag een shirt onder je ove
Wil je langer genieten van je lievelingsoverhemden? Draag een shirt onder je ove

Wil je langer genieten van je lievelingsoverhemden? Draag een shirt onder je overhemd!

Er zijn voorstanders van een v-hals, een lage ronde hals of een fijne hoge. Maar wat ons betreft is er geen goed of fout: Draag als eerste laag over je huid een ondershirt om eventueel zweten en de meeste frictie met de huid op te vangen. Hierdoor gaat je, over het algemeen zelfs kostbare, bovenkleding stukken langer mee. Goed voor jou en voor je portemonnee!

We raden je het merk Nederlandse merk Slater aan. Dat draagt lekker en is van een mooie kwaliteit. Bekijk ze via http://bit.ly/Adam-Slater

Do you want to enjoy your favorite shirts longer? Wear a shirt under your shirt!

There are advocates of a V-neck, a low round neck or a nice high. But as far as we're concerned, there is no right or wrong: Be the first to wear an undershirt over your skin to possibly sweating and catch most friction with the skin. This makes you, generally even precious, outerwear last a lot longer. Good for you and for your wallet!

We recommend the Dutch brand Slater. That wears delicious and is of a beautiful quality. Check them out via http://bit.ly/Adam-Slater

Translated

Bekijk op Facebook

Door op ACCPETEREN te drukken , gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten