Iets voor je weekend of vakantie?

Home / Afval Loont / Iets voor je weekend of vakantie?
Iets voor je weekend of vakantie?

Iets voor je weekend of vakantie?

Zonnestralen en een glimlach op je gezicht: het terras of strand op. Wat draag je boven op je zwembroek of ’s avonds boven je chino? We raden je aan: Ga voor een overhemd met een vrolijke print. En als de temperatuur op loopt: doe gerust een knoopje extra open of ga voor een exemplaar met een korte mouw.

Van subtiele prints in tonale kleuren tot volledige botanische tuinen, de shirts zijn er in tal van varianten te verkrijgen. Aangezien de print uitgesproken is, zit het geheim van het goed combineren hem door een kleur uit de print te nemen en die terug te laten komen in de broek.
Verder werkt het altijd om bij een lichte print een donkere broek te dragen, en bij een donkere print een lichte broek te kiezen. In contrast dus. Verder zit je met een jeans eigenlijk altijd goed!

Zo kun jij het shirt perfect dragen naar een feestje, het strand en natuurlijk het terras.

Benieuwd naar de fraaie varianten die wij in de collectie hebben? Onze stijl adviseurs kozen deze hoogtepunten voor je uit https://bit.ly/Print-Shirts-Sale. Let op! Alle shirts in deze lijst zijn ook nog eens afgeprijsd.

Something for your weekend or holiday?

Sun rays and a smile on your face: on the terrace or beach. What do you wear on top of your swimming trunks or above your chino at night? We recommend: Go for a shirt with a cheerful print. And when the temperature rises: feel free to open an extra button or go for a short sleeve copy.

From subtle prints in tonal colours to full botanical gardens, the shirts are available in many variants. As the print is pronounced, the secret of combining well is by taking a color from the print and letting it come back in the pants.
Furthermore, it always works to wear dark pants with a light print, and to choose light pants with a dark print. In contrast. Other than that, you're always comfortable with jeans!

This way you can wear the shirt perfectly to a party, the beach and of course the terrace.

Curious about the beautiful variants we have in the collection? Our style advisors chose these highlights for you https://bit.ly/Print-Shirts-Sale. Attention! All shirts in this list are also discounted.

Translated

Bekijk op Facebook

Door op ACCPETEREN te drukken , gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten