Geachte gasten, familie, vrienden en kennissen

Home / Afval Loont / Geachte gasten, familie, vrienden en kennissen

Geachte gasten, familie, vrienden en kennissen

Vandaag bestaat ARMAFOOD 7 jaar 🥳🥳🥳 hiep hiep hoera
alleen we kunnen er weinig aan doen dat we allemaal in een situatie leven waar heel veel bij komt kijken dus vandaar doen we er dit jaar niks aan we waren eigenlijk al voor de coronacrisis bezig om wat in mekaar te zetten om er een leuk feest van te maken maar helaas dus we hopen het volgend jaar weer met JULLIE ALLEMAAL HET 8 jarig bestaan te kunnen vieren maar dan in leuke en gezellige tijden
We willen iedereen bedanken die altijd ons hebben gesteund en geholpen in leuke en in minder leuke tijden en hopen dat alles weer snel het oude wordt

STAY SAFE EN WEES LIEF VOOR ELKAAR

MET EEN KLEIN FEESTELIJK GROET,

Armafood crew

Dear guests, family, friends and acquaintances

Today ARMAFOOD exists 7 years old 🥳🥳🥳 hip hip hooray
only we can't help it that we all live in a situation that comes to a lot so that's why we don't do anything about it this year we were actually working on the coronacrisis to put something together to have a fun party make but unfortunately we hope to be able to celebrate the 8th anniversary with you all next year but in fun and fun times
We want to thank everyone who have always supported and helped us in fun and in less fun times and hope everything will be old again soon

STAY SAFE AND BE SWEET TO each other

WITH A SMALL PARTY GREET,

Armafood crew

Translated

Bekijk op Facebook

Door op ACCPETEREN te drukken , gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten