Vanaf vandaag kunt u deze mooie Batavus Dinsdag door Hoogvliet en omstreken zien

Home / Afval Loont / Vanaf vandaag kunt u deze mooie Batavus Dinsdag door Hoogvliet en omstreken zien
Vanaf vandaag kunt u deze mooie Batavus Dinsdag door Hoogvliet en omstreken zien

Vanaf vandaag kunt u deze mooie Batavus Dinsdag door Hoogvliet en omstreken zien rijden. Ook toe aan een nieuwe 🚲, kom dan langs in één van onze winkels in Hoogvliet (Winkelcentrum Hoogvliet) of in Spijkenisse (Winkelcentrum Maaswijk).

Bekijk op Facebook

Door op ACCPETEREN te drukken , gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten