Batavus Actieradius Actie

Home / Afval Loont / Batavus Actieradius Actie
Batavus Actieradius Actie

Van jong tot oud, in de stad of op het platteland. Je ziet de elektrische fiets steeds vaker. Ben jij ook van plan een elektrische fiets te kopen? In de periode van 3 februari t/m 17 mei 2020 geeft Batavus jou bij aankoop van een elektrische fiets een grotere accu gratis! Dat is een voordeel tot wel €200. Dit geldt op bijna de gehele collectie elektrische fietsen van Batavus zolang de voorraad strekt.

Bekijk de actie via de volgende pagina: http://bit.ly/36zHIfb

Winkelcentrum Hoogvliet

Batavus Actieradius Actie

Met de actieradius actie van Batavus kom je verder. Tijdelijk krijg je bij aanschaf van de geselecteerde actiemodellen een grotere accu gratis. Bekijk nu snel jouw voordeel!

Bekijk op Facebook

Door op ACCPETEREN te drukken , gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten