Heb jij onze Mixed Grill al gehaald voor maar 10 euro – 4 Vers gegrilde kippenpo

Home / Kippie / Heb jij onze Mixed Grill al gehaald voor maar 10 euro – 4 Vers gegrilde kippenpo
Heb jij onze Mixed Grill al gehaald voor maar 10 euro – 4 Vers gegrilde kippenpo

Heb jij onze Mixed Grill al gehaald voor maar 10 euro⁉️ – 4 Vers gegrilde kippenpoten (naturel) – 4 Satéstokken (alle smaken) – 400 gram kluifjes (alle smaken) Begin je weekend goed met deze heerlijke actie 🍗😋😍

Bekijk op Facebook

Door op ACCPETEREN te drukken , gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten