Probeer ook eens onze Kip Loempia’s, lekker krokant en altijd heerlijk gevuld me

Home / Kippie / Probeer ook eens onze Kip Loempia’s, lekker krokant en altijd heerlijk gevuld me
Probeer ook eens onze Kip Loempia’s, lekker krokant en altijd heerlijk gevuld me

Probeer ook eens onze Kip Loempia’s, lekker krokant en altijd heerlijk gevuld met een groot stuk kip, groenten en taugé. Je betaalt 2 euro per stuk, of 3 stuks voor 5,50! 😋 (Gemakkelijk opwarmen in oven, frituur of airfryer)🔥

Bekijk op Facebook

Door op ACCPETEREN te drukken , gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten