Kijk Aflevering 4 – De pakjes zijn kwijt!

Home / Bruna Hoogvliet / Kijk Aflevering 4 – De pakjes zijn kwijt!
Kijk Aflevering 4 – De pakjes zijn kwijt!


Aflevering 4 – De pakjes zijn kwijt!

YEEEEHHH WE ZIJN WEER IN NEDERLAND!

Sinterklaas kan niet wachten op de “echte intocht” en dat is volgende week zaterdag, 25 November, in Hoogvliet. Daarom heeft hij voor de kinderen van Hoogvliet een hoop pakjes meegstuurd met PostPietNL. Dan kunnen ze vanavond…

Meer

Bekijk op Facebook

Door op ACCPETEREN te drukken , gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten