Heb jij onze Black Friday tas al gehaald Morgen is de laatste dag, mis het niet

Home / Kippie / Heb jij onze Black Friday tas al gehaald Morgen is de laatste dag, mis het niet
Heb jij onze Black Friday tas al gehaald Morgen is de laatste dag, mis het niet

Heb jij onze Black Friday tas al gehaald⁉️ Morgen is de laatste dag, mis het niet‼️🤩😋🎉 – 2 grote kippenpoten (naturel) – 2 stokken kipsaté (ketjap, pindasaus of pikant) – 8 kipballetjes – 500 gram maaltijd naar keuze – een zak kroepoek

Afbeelding kan het volgende bevatten: eten

Bekijk op Facebook

Door op ACCPETEREN te drukken , gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten