De overheerlijke half-om-half gehaktballen zijn deze week 3 stuks voor maar 3 eu

Home / Kippie / De overheerlijke half-om-half gehaktballen zijn deze week 3 stuks voor maar 3 eu
De overheerlijke half-om-half gehaktballen zijn deze week 3 stuks voor maar 3 eu

De overheerlijke half-om-half gehaktballen zijn deze week 3 stuks voor maar 3 euro‼️ Trakteer jezelf op iets lekkers bij het avondeten. Onze gehaktballen zijn kant en klaar en hoeven enkel even opgewarmd te worden. Lekker en makkelijk 😋😍

Bekijk op Facebook

Door op ACCPETEREN te drukken , gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten