Data voor de kerstworkshops Zijn bekend.. Vrijdag 6 december(vol) Maandag 9 dece

Home / bloemsierkunst Dorpmans / Data voor de kerstworkshops Zijn bekend.. Vrijdag 6 december(vol) Maandag 9 dece

Data voor de kerstworkshops Zijn bekend.. Vrijdag 6 december(vol) Maandag 9 december Dinsdag 10 december. (Vol) Woensdag 11 december U kunt zich al inschrijven.. Voorbeelden komen zodra wij alle materialen hebben. 🎅🤶

Bekijk op Facebook

Door op ACCPETEREN te drukken , gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten