In de wolken – Urban Iki

Home / Afval Loont / In de wolken – Urban Iki
In de wolken – Urban Iki

πŸ€©πŸ‘¨β€πŸ‘©β€πŸ‘§β€πŸ‘¦ Win een Batavus Quip E-go Xtra Cargo! πŸ‘¨β€πŸ‘©β€πŸ‘§β€πŸ‘¦πŸ€©

Bij Urban Iki maak je t/m 10 november kans op super mooie prijzen, waaronder een fonkelnieuwe Batavus Quip E-go Xtra Cargo en hippe fietsstoeltjes. Ideaal voor jonge papa's en mama's! Fiets comfortabel de weide wereld in met je kleine ontdekker.πŸ‘Ά Bekijk hier hoe je mee doet: http://bit.ly/2BkvdXF

➑️ Ken jij iemand die hier blij van wordt? Tag diegene dan! 😍

Wil je de Urban Iki zelf bewonderen? Dat kan op het Winkelcentrum Hoogvliet.

In de wolken – Urban Iki

γ‚Ήγ‚Ώγ‚€γƒͺッシγƒ₯Helemaal in de wolken met de wind in de rug! Je eerste fietstocht met je kleine wereldontdekker! Het leukste wat er is. Met een fonkelnieuwe Batavus Quip E-go Xtra Cargo en de hippe fietsstoeltjes van Urban Iki ben je natuurlijk helemaal in de wolken en fiets je met de wind in d…

Bekijk op Facebook

Door op ACCPETEREN te drukken , gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten