Actief Gezond Podcast #1

Home / Eijkenaar Fysiotherapie / Actief Gezond Podcast #1
Actief Gezond Podcast #1

Onze eerste Podcast in het kader van #actiefgezond. Chris Eijkenaar en Rico van Veenendaal komen samen vanuit een gezamenlijke visie en kijken hoe wij jou als kunnen inspireren om in beweging te komen… letterlijk. Om te investeren in beweging, in jouw gezondheid… in het kort in jezelf om actief gezond te worden en te blijven!

Bekijk op Facebook

Door op ACCPETEREN te drukken , gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten