Deze week haal je een broodje kipburger voor maar één euro En voor slechts twee

Home / Kippie / Deze week haal je een broodje kipburger voor maar één euro En voor slechts twee
Deze week haal je een broodje kipburger voor maar één euro En voor slechts twee

Deze week haal je een broodje kipburger voor maar één euro‼️ En voor slechts twee euro, kan je jezelf en iemand anders trakteren op een broodje kipburger. 😱 En voor slechts drie euro… Je begrijpt het al, wie trakteer jij? 😍

Bekijk op Facebook

Door op ACCPETEREN te drukken , gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten