Hema gaat op de duurzame toer

Home / Afval Loont / Hema gaat op de duurzame toer
Hema gaat op de duurzame toer

Stoppen met plastic verkoop, op naar duurzaam! 👍🏻

Hema gaat op de duurzame toer

In 2020 is er geen plastic rietje of wattenstaafje meer te vinden in de schappen van de Hema. En dit is nog maar een eerste stap, belooft de eindverantwoordelijke voor de hele verduurzamingsoperatie bij de winkelketen, Eva Ronhaar.

Bekijk op Facebook

Door op ACCPETEREN te drukken , gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten