2e Editie Food, Fashion & Lifestyle in Winkelcentrum Hoogvliet op

zaterdag 16 juni
Op zaterdag 16 juni tussen 11.00 en 16.00 staat winkelcentrum Hoogvliet in het teken van Food, Fashion & Lifestyle! Er is een uitgebreid podiumprogramma met diverse modeshowshows, productdemonstraties en presentaties op de Binnenban. Tevens zullen bezoekers de gehele middag verwend worden met hapjes en drankjes van de lokale ondernemers. Aan de kleintjes is ook gedacht, kinderen worden gratis geschminkt, ze kunnen hun eigen tas pimpen en voor de liefste vaders een mooi cadeau knutselen.

De winkeliersvereniging Hoogvliet organiseert deze spetterende middag speciaal voor de bezoekers van de binnenstad Hoogvliet. Het gehele assortiment van het winkelcentrum zal onder de aandacht gebracht worden, speciaal voor Vaderdag zijn er speciale acties en kortingen!.
De sterkste papa!!! Op het Rijkeeplein kunnen alle vaders hun kracht meten, de sterkste vader van Hoogvliet maakt kans op mooie prijzen.

Wil je op de hoogte blijven van de laatste trends op Fashion Lifestyle gebied? Mis deze middag dan niet.

Zie hier het progamma:
https://www.winkelcentrum-hoogvliet.nl/evenement/fashionfoodlifestyle-event/

Gratis parkeren!
Facebook link