Expositie Brenda van Suijlekom in bibliotheek Hoogvliet

In de maand april laat de Hoogvlietse kunstenares Brenda van Suijlekom-Versluis in een overzichtstentoonstelling haar veelzijdige werk zien.

Een steeds terugkerend thema in haar werk is kleur in contrast tot zwart/wit. Brenda schildert al meer dan 30 jaar en merkt dat kleur voor haar heel belangrijk is; ze wordt zelf heel blij van kleur en hoopt er mensen die naar haar werk kijken mee op te beuren, iets van de vrolijkheid van kleur over te brengen.

Jaren geleden heeft Brenda al exposities verzorgd met pentekeningen en werken van gips en andere materialen.
De laatste jaren heeft ze zich zichzelf andere technieken aangeleerd en ontdekt dat in schilderen met kleur toch echt haar passie ligt.
Daarnaast zoekt ze de uitdaging in het werken met schilderszand, gips, hout en acryl gieten op een drager of fotopapier.

Brenda geniet er enorm van als bezoekers die een schilderij aanschaffen dat meenemen naar verschillende plekken op de wereld. Haar werken hangen natuurlijk in Hoogvliet, Spijkenisse en omgeving maar ook in Amsterdam, Oldenzaal en Spanje.

De expositie is vrij toegankelijk van 7 t/m 30 april tijdens de openingstijden van de bibliotheek en Brenda stelt het erg op prijs als u een commentaar wilt achterlaten in haar gastenboek!

www.bibliotheek.rotterdam.nl/locaties/bibliotheek-hoogvlietFacebook link

Leave a Reply

Your email address will not be published.