Nieuw camerabeveiligingssysteem Winkelcentrum Hoogvliet!

In het eerste kwartaal 2018 wordt een begin gemaakt met het installeren van een nieuw camerabeveiligingssysteem voor Winkelcentrum Hoogvliet (Binnenban en Rijkeeplein).
De winkeliersvereniging heeft, in samenspraak met de Gemeente Rotterdam en de eigenaren van het winkelcentrum, de opdracht daartoe vergeven aan de firma Pro-Rec.

Door verschillende oorzaken is het huidige camerabeveiligingssysteem in de loop van de jaren niet toereikend genoeg gebleken voor politie en beveiligingsdienst Centurion om zo optimaal mogelijk en effectief op te treden wanneer nodig. In samenspraak met alle betrokken partijen is in 2017 zorgvuldig geïnventariseerd waar er tekortkomingen zijn, de laatste blinde vlekken zijn gespot waardoor uitbreiding en vernieuwing van het camerabeveiligingssysteem noodzakelijk is gebleken.
Met up-to-date moderne technologie, zoals verbeterde gezichtsherkenning, werken de ondernemers van winkelcentrum Hoogvliet actief samen om de veiligheid, zowel in als buiten de winkels, voor het winkelend publiek zo comfortabel als mogelijk te maken. Overlastgevers, inbraak- en winkeldiefstalplegers zijn gewaarschuwd, je komt er nóg minder makkelijk mee weg en al is de dief nog zo snel…
Dat het bestuur van de winkeliersvereniging is uitgebreid met een specialist op Veilig Ondernemen is een extra garantie dat het nieuwe camerabeveiligingssysteem geen sluitstuk maar goed begin wordt van een gezellig en bovenal veilig 2018 voor de bezoekers van het winkelcentrum Hoogvliet.Facebook link

Leave a Reply

Your email address will not be published.