Een 5ster WCH

Een 5ster WCH

5dester KVO(keurmerk veilig ondernemen ) voor Winkelcentrum Hoogvliet

Dit krijg je niet zomaar, we zijn trots te mogen zeggen dat we in de top tien van Nederland staan! Een bekroning voor de samenwerking en in stand brengen van veilig ondernemen en onderhouden van contacten met; Stadsbeheer Heel, Schoon en Toezicht en Handhaving, Adviesbureau Natal, dienst marktwezen, politie, particuliere beveiligingsbedrijf Centurion, Kroonenberg Groep en de ondernemers van het Winkelcentrum Hoogvliet. Dit wordt gecontroleerd en onderhouden waar er nadien convenant word ondertekend.

BELANGRIJKE PUNTEN AFGELOPEN JAAR

  • Camera toezicht verscherpen
  • Veiligheidsgevoel van ondernemer peilen en uitvoeren in directe omgeving van bedrijf
  • Winkeldiefstal terugdringen

Door op ACCPETEREN te drukken , gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten