Gratis Parkeren bij Winkelcentrum Hoogvliet. Altijd comfortabel winkelen in Winkelcentrum Hoogvliet temeer omdat u naast het grote winkelaanbod ook GRATIS kunt parkeren. Ook voor

Home / Uncategorised / Gratis Parkeren bij Winkelcentrum Hoogvliet. Altijd comfortabel winkelen in Winkelcentrum Hoogvliet temeer omdat u naast het grote winkelaanbod ook GRATIS kunt parkeren. Ook voor
Gratis Parkeren bij Winkelcentrum Hoogvliet.
Altijd comfortabel winkelen in Winkelcentrum Hoogvliet temeer omdat u naast het grote winkelaanbod ook GRATIS kunt parkeren. Ook  voor

Gratis Parkeren bij Winkelcentrum Hoogvliet.
Altijd comfortabel winkelen in Winkelcentrum Hoogvliet temeer omdat u naast het grote winkelaanbod ook GRATIS kunt parkeren. Ook voor mindervaliden is het winkelcentrum uitstekend toegankelijk en is ook voorzien van invalidenplaatsen. Bij Winkelcentrum Hoogvliet kunt u buiten en binnen parkeren. De ingang van de nieuwe parkeergarage bevindt zich aan de Klencke. Aan de kant van de scholen. De parkeergarage is gratis geopend van maandag t/m zaterdag van 07.30 – 21.30 uur en zondag van 11.30 – 19.30 uur. Uitrijden kan 24 uur per dag. Let op: Ga altijd met uw parkeerkaart langs de betaalautomaat voor u de parkeergarage verlaat. Ook bij gratis parkeren!Facebook link

Door op ACCPETEREN te drukken , gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten